25 de febrer 2009

El meu mal

Aquest any tenia intenció de fer el Circuit Català de Curses de Muntanya i la Copa Catalunya de la mateixa modalitat. Fins i tot de tant engrescat que estava hem volia comprar un neopré i començar a debutar en el món del Triatló. La veritat és que fins ara no he pogut prolongar els entrenaments ni fer-los de qualitat. Fa cosa de dos anys va aparèixer el primer simptoma, d´ençà que va apareixer he reposat i he fet bondat intermitentment. Diuen que el temps ho cura tot, no?

Doncs jo n´estava convençut! Aquest any, havia de ser el meu, després de tanta inactivitat, ja n´estava una mica fard de no poder cansarme com deu mana fent el que m´agrada. Però no n´hi ha hagut manera, hem posava cremes escalfadores abans de sortir a correr, feia mil i un estiraments, vaig començar super progressiu, corrent de 15' una setmana a dies intermitents, passant als 30' també a dies intermitents i tot seguit a l´hora. Fins i tot amb les plantilles ortopèdiques que hem van fer a mida continua apareixent el dolor i la consequent "malparida" que fa que no pugi ni donar cap passa.

Ara puc sortir un dia, el següent també pero al tercer, als cinc minuts de començar a correr un dolor molt gran a les dues cames per sota del besso hem deixa fora de joc. I per recuperar-ho dues setmanes ben llarges tot i que el dolor va apareixent quan li rota.


Avui m´han fet unes ecos i unes radiografies pel traumatòleg. El especialista de les ecografies ho ha vist clarissim tot i que m´ha comentat que no es la millor proba per detectar el meu mal.



Diu així:
L´ecografia practicada posa de manifest l´existència d´un reforç lleu hipoecòic que es situa a nivell del periosti d´ambudes tíbies, compatible amb periostitis del tibial posterior bilateral. A més, hernies musculars del tibial anterior, bilateral que es situa al pas d´una arteriola perforant de l´epimisi.




NO SE QUE CARAI HAURE DE FER PER PODER PODER CÓRRER TRANQUIL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Perseverància, Voluntat i Constància